Mobil

Drupe gir deg favorittene på kanten

Dinside Ett av vårens høydepunkter på mobilfronten er Samsung nye toppmodell, S6 Edge, som vi akkurat har fått inn på testbenken.

Her har Samsung bøyd kantene på skjermen og gir deg blant annet mulighet til å sveipe inn fra siden for å få opp favorittkontaktene dine, slik at du kan ringe eller sende melding til dem.

LES OGSÅ: Slik er kantskjermen på S6 Edge

Appen Drupe gir deg samme funksjon på øvrige Android-telefoner. Ja, faktisk er løsningen i våre øyne mer funksjonell enn Samsungs løsning, for her støttes mer enn bare ringing og SMS.

Prikker på kanten

STØTTER FLERE: Ikke bare ringing og SMS – Drupe støtter både Skype, Viber, Facebook og mer til.

Når du har installert appen, får du noen prikker på kanten av skjermen som alltid vises. Sveiper du inn fra siden over disse prikkene, vises favorittkontaktene dine. Lista fylles med de du har definert som favoritter på telefonen, samt de du kontakter oftest.

På høyre side av skjermen finner du så ulike kommunikasjonsapper; det være seg ringeappen, tekstmeldinger, Facebooks meldingsapp, Hangouts, Viber, Skype, Waze …

Så er det bare å dra ønsket person over ønsket app for ringe eller åpne samtalen direkte. Du kan også dra den over kalenderikonet for å invitere til et møte, eller over kartet for å sende posisjonen din til vedkommende.

LES OGSÅ: Last nettsider i bakgrunnen med Link Bubble

Mulig å lage grupper

Om du vil, kan du også bruke Drupe til å opprette gruppesamtaler, som du så kan bruke på tvers av tjenestene.

Gir du appen tilgang på varselfeltet, kan den samle all interaksjon mellom deg og favorittkontaktene slik at du på ett sted kan se både samtalehistorikk og meldingsutvekslinger fra andre steder.

Snarveien vises dessuten på låseskjermen, og et sveip bytter fra favoritter til de du sist kontaktet.

Her er en video som viser hvordan appen fungerer:

Last ned:
Drupe for Android (Play Butikk, gratis)

SAMLESIDE: Apper

Kilde for: Mobil – DinSide.no