Mobil

DVD-Jon med ny musikkapp

SMART: Å kunne spille av musikken din via både AirPlay og Chromecast-enheter vil nok være fristende for mange. (SKJERMDUMP:: DOUBLETWIST)

SMART: Å kunne spille av musikken din via både AirPlay og Chromecast-enheter vil nok være fristende for mange. (SKJERMDUMP:: DOUBLETWIST)

Dinside For det blir gjerne slik når du er med i en gruppe som slipper programvare som gjorde det mulig selv for amatører å kopiere DVD-plater.

Men det var den gang. Senere er det musikkbransjen det har vært fokus på.

Og via selskapet DoubleTwist slapp de nylig en ny Android-app som høres svært spennende ut, spesielt for kravstore musikkentusiaster.

LYST TIL Å MIMRE? Her kan du lese mer om DVD-Jon!

Musikk-appen for deg som er lei av begrensninger

Den nye appen heter CloudPlayer, og skal i følge danske recordere befri brukerne fra «amputerte, proprietære musikk-lagre i nettskyen, som setter smertefulle begrensninger for hva du kan gjøre med musikken du selv eier».

Store ord altså, men i praksis betyr det at CloudPlayer-appen ikke skal ha begrensning på antall enheter du kan bruke per konto, takle ubegrenset nedlasting og strømming, samt at appen skal kunne hente musikk både fra Dropbox, Google Drive og OneDrive-kontoen din. Her er du altså ikke låst til en bestemt aktør.

At appen i tillegg skal kunne spille lossless-musikk sier seg nesten selv, men det virkelige gullegget for mange, er nok at den kan streame av musikken til AirPlay-enheter og Chromecast-enheter.

Appen er gratis å laste ned for deg med Android-mobil, og alle funksjoner skal kunne prøves i en uke. Etter det må du imidlertid betale for å beholde aller funksjonene.

Fra før har selskapet også sluppet musikkappen DoubleTwist og en pen alarm-app.

Kilde: Recordere.dk og DoubleTwists nettsider.

Kilde for: Mobil – DinSide.no