Mobil

Klipp og lim mellom enheter med Pasteasy

Dinside Det finnes etter hvert flere løsninger som lar deg kopiere tekst og bilder fra en PC, mobiltelefon eller nettbrett for deretter å lime det inn på en annen enhet, men sjelden har vi sett en så elegant løsning som Pasteasy.

Windows, OS X, iOS og Android

For det første er løsningen kompatibel med de mest brukte plattformene – Windows, OS X, iOS og Android. Skrivebordsversjonene er gratis å laste ned, mens du må betale penger for mobilutgavene, som nå er på salg i forbindelse med lanseringen.

Det kjekkeste er at Pasteasy er integrert med operativsystemenes innbakte kopier/lim-funksjon. Når du har satt opp flere enheter, kan du enkelt merke en tekst, et bilde, en URL eller lignende for så å kopiere på vanlig måte. Umiddelbart etterpå spretter det opp et varsel på den andre enheten slik at du kan lime inn der.

LES OGSÅ: Send ubegrenset store filer med Infinit

Videoen under viser hvordan tjenesten fungerer:

Svært enkelt oppsett

ENKELT: Å sette opp Pasteasy innebærer bare å skanne en QR-kode .

Det er enkelt å sette opp Pasteasy. Alt vi gjorde var å installere programmet på PC-en og mobiltelefonen og deretter skanne en QR-kode på PC-skjermen med mobilappen. Voila, enhetene er nå paret.

Kopierer du noe på den ene, får du opp et varsel på den andre slik at du kan lime inn – veldig raskt og elegant.

Løsningen fordrer at enhetene er tilknyttet det samme trådløse nettverket, og innholdet sendes kryptert direkte via WiFi-forbindelsen.

I følge skaperne skal løsningen derfor være helt privat uten at noe sendes til nettskyen.

Filstøtte kommer

Appene tar også vare på historikken slik at du lett kan bruke tidligere kopierte elementer. Foreløpig støttes både tekst, bilder og lenker, mens støtte for å kopiere og lime inn filer er noe som er på planen.

Som nevnt er Pasteasy gratis både til Windows (direktelenke) og OS X (Mac App Store).

iOS- og Android-versjonene er på halvpristilbud nå som tjenesten nylig ble lansert:

Pasteasy for Android (Play butikk, kr 15)
Pastesay for iOS (App Store, kr 19)

Mer informasjon finner du på pasteasy.com.

LES OGSÅ: Del huskelistene med Google Keep

Kilde for: Mobil – DinSide.no