Mobil

Nå kommer Lollipop til Z3-telefonene

OPPDATERES: Z3 og Z3 Compact er de første Sony-telefonene som blir oppdatert til den siste Android-versjonen. (Foto: KIRSTI ØSTVANG)

OPPDATERES: Z3 og Z3 Compact er de første Sony-telefonene som blir oppdatert til den siste Android-versjonen. (Foto: KIRSTI ØSTVANG)

Dinside I et blogginnlegg annonserer Sony nå at utrullingen av siste Android-versjon starter for deres telefoner, og vi har allerede sett nordmenn som har postet skjermbilde av at de har fått oppdateringen.

Først i rekken er Z3 og Z3 Compact, som begge fikk full pott på terningen da vi testet dem i fjor:

TEST: Sony Xperia Z3
TEST: Sony Xperia Z3 Compact

Ikke bare Z3

I det samme innlegget hevder Sony at utrullingen til andre Z-enheter starter i løpet av et par ukers tid. Sony har tidligere avslørt at det kun er selskapets Xperia Z-modeller som får Lollipop-oppdateringen, som blant annet skulle bety Z2, Z1, Z1 Compact og Z Ultra.

Forhåpentligvis går oppdateringen mer smertefritt enn hva Samsung erfarte med S5, der mange brukere opplevde store problemer med telefonen etter å ha oppdatert.

Se etter oppdateringer

Vanligvis pushes slike oppdateringer til telefonene, men vil du være en «early bird», kan det være verdt å sjekke etter oppdateringer allerede nå.

Det gjør du ved å gå inn på innstillinger, om telefonen og programvareoppdateringer.

Legg gjerne igjen en kommentar under om dine erfaringer etter oppdateringen!

Kilde for: Mobil – DinSide.no