Finans og økonomi

Spotify klar for Playstation 3 og 4

PÅ SPILLKONSOLL: Sony har nå byttet ut sin egen musikktjeneste til fordel for Spotify. (Foto: SONY)

PÅ SPILLKONSOLL: Sony har nå byttet ut sin egen musikktjeneste til fordel for Spotify. (Foto: SONY)

Dinside I løpet av de siste seks månedene har Sony og Spotify jobbet sammen for å bygge en konsoll-app, og nå er den klar.

Både betalende og ikke-betalende brukere av Spotify vil kunne lytte til musikken sin på PlayStation, men det er naturligvis Premium-brukerne som får strømme det reklamefritt.

LES OGSÅ: Nå kan det bli slutt for gratis Spotify

Lytt samtidig som du spiller

Tjenesten er tilgjengelig både for PS3 og PS4 (Vita støttes ikke), men på sistnevnte plattform finnes en mulighet som PS3-brukere ikke får tilgang til: Å bruke Spotify samtidig som man spiller spill.

Denne funksjonen skal være være praktisk og fungere godt, men ikke alle spill skjønner at Spotify kjører i bakgrunnen. Dermed får man ofte både musikk og lyder/musikk fra spillet samtidig.

Dette kan stort sett endres via spillinnstillingene, men det hadde selvfølgelig vært optimalt om systemet hadde skjønt dette selv slik at å endre manuelt hadde vært unødvendig.

Styr via telefonen

Du finner spillelistene dine og du søke etter ny musikk. Spotify Connect gjør det også mulig å bruke mobilen (Android, iOS) for å fjernstyre musikken.

Tjenesten vil rulles ut til PS4 og PS3 i dag, og vil også bli tilgjengelig på Xperia-smarttelefoner og nettbrett.

Artikkelen er skrevet av Øyvind Skogmo Hansen og ble opprinnelig publisert på itavisen.no.

Kilde for: Data – DinSide.no