Lån på dagen
Finans og økonomi

Lån på dagen

Å unne seg noe ekstra trenger ikke koste så mye penger at man må ta opp store lån. Men av og til kan det være slik at ting koster litt mer enn det man har tilgjengelig av oppsparte midler. Mulighetene man har for å oppfylle drømmene sine kan være rett rundt hjørne, enten det er campingvogn, hytte eller reiser til sol og sommerstrender. Men dette er noe du ikke trenger å opplyse om når du søker lån på dagen. Det anbefales å forsikre selve lånet, mot en liten ekstra utgift, men det er det verdt dersom noe skulle skje. Det gjelder uansett om du søker lån på dagen, med eller uten sikkerhet i bolig. Långiverne hjelper deg gjerne med å sette opp et forslag til nedbetaling, men man står som sagt veldig fritt til å velge hastigheten selv.

Du velger selv

Du står fritt om å velge et lån du får rett inn på kontoen, eller et kredittkort som du kan beholde så lenge du selv vil. Det er kjekt å ha et kredittkort på reise, fordi du handler gebyrfritt med de fleste kort, og du slipper å være engstelig for å bli frastjålet kredittkortet. Man gir ikke fra seg like mye informasjon på denne måten. Man får gjerne betalingsutsettelse, så lenge man informerer i god tid eller betaler inn en minstesum hver måned. Kredittrammen avhenger av hvor stabil økonomi du har, hvor stor formue du har, hvor god betalingsevne du har vist, alder og statsborgerskap. Men de fleste med fast inntekt vil ha god sjanse for å få lån på dagen fra mange ulike långivere som finnes på markedet i dag. Ta et raskt søk på nett, og det kommer opp hundrevis av sider hvor du kan legge inn dine personaldata for søknad om lån på dagen. Det geniale er at du slipper å haste av gårde til posten for å sende inn dokumentene, dette går via internett. Så svaret på søknaden din er inne på kort tid, og snart kan du være i kontakt med en bild medarbeider hos låneinstitusjonens kontor.

Visa eller Mastercard

Det er gjerne disse kortene man søker om for å få lån på dagen med kredittkort. Det ene er et kredittkort mens det andre er et debitkort. Begge bruker sikre krypteringsmetoder, som er i stadig utvikling, slik at det blir vanskeligere for kjeltringer å utnytte og stjele informasjonen din. Du kan handle med deg suvenirer og gaver på alle mulige basarer og handlesentra uten å fortvile. Kortene kan også brukes i minibanker slik at du kan ta ut en sum, dersom du fortsatt er usikker. Mange kort kommer også med reiseforsikring noe som er genialt når du skal ut å reise på ferie. Nå har du alt klart før reisen, og da er det bare å pakke kofferten, smøre seg med solkrem og finne fram solbrillene. For nå skal du ha den beste opplevelsen din på mange år, takket være at du tok sjansen å et lån på dagen fra utlånsinstitusjonen.