Mobil

Rounds – videoprat med 12 personer

PRAT MED ANDRE: Rounds lar deg konversere med andre enten du vil ringe med video, uten video eller sende meldinger. (Foto: ROUNDS)

PRAT MED ANDRE: Rounds lar deg konversere med andre enten du vil ringe med video, uten video eller sende meldinger. (Foto: ROUNDS)

Dinside Skype er en svært populær tjeneste for videosamtaler over nett. Whatsapp er blant de mest populære lynmeldingsklientene.

Hadde de to fått barn, hadde det nok ikke vært langt unna Rounds.

LES OGSÅ: Superenkel videochat i nettleseren

For iOS og Android

I motsetning til Facetime, som bare er tilgjengelig mellom iOS-enheter, byr Rounds på videosamtaler på tvers av Android og iOS. Opptil 12 personer støttes i én og samme samtale.

Deltakerne kan også tegne og påføre effekter på bildene slik at man vår litt «vrengte tryner» for å si det på populærspråket.

Ikke bare video

IKKE BARE VIDEO: Du kan også bruke Rounds som en tradisjonell lymeldingsklient.

Rounds-tjenesten kan også brukes som øvrige lynmeldingsklienter, der man sender tekst og bilder til hverandre. Andre muligheter er å se YouTube-filmer i fellesskap eller spille spill mot hverandre direkte i tjenesten.

Du kan også bruke Rounds til å foreta vanlige VOIP-samtaler (på samme måte som Viber og lignende løsninger), som kan være kjekt om du har venner i utlandet – er begge koblet til et trådløst nett blir samtalen helt gratis.

LES OGSÅ: Nå er det livestream-krig

Tjenesten lar deg også logge på med Facebook-kontoen for å finne venner lettere. Da undertegnede prøvde, måtte jeg endre å i navnet mitt til aa for å få logget på, så der har du et lite «protip» om du får problemer.

Ikke fant jeg noen andre som brukte tjenesten heller, men slik er det harde livet som «early adopter».

Rounds for Android (Play Butikk, gratis)
Rounds for iOS (App Store, gratis)
Rounds.com – offisiell nettside

LES OGSÅ: Det sosiale nettverket som oppdaterer statusen selv

Kilde for: Mobil – DinSide.no