Mobil

Slik fungerer nye Pebble Time

Dinside Første gang vi omtalte Pebble, i 2013, var smartklokker et så nytt konsept at overskriften ble «Klokka som snakker med mobilen».

Og da vi testet den senere samme år, ble konklusjonen at «fremtiden er ikke her riktig ennå».

Siden den gang har Pebble-klokkene fått en stålbror i den langt mer stilige Steel-modellen, og stadige oppdateringer av programvaren har gjort den langt enklere i bruk enn den først var.

Nå er Pebble-gjengen klar med nok en Kickstarter-finansiert klokke: oppfølgeren Pebble Time, som ble finansiert på bare 17 minutter. Den har ikke for alvor havnet i norske butikkhyller ennå, men blant annet Teknikmagasinet, Coolstuff og Komplett har tyvstartet salget.

 (Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE)

FARGERIKT: Selve Pebble Time-klokka vi har på utlån er ikke spesielt fargerik, men det kan urskivene være. (Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE)

Det er først og fremst e-papir-skjermen som har fått en oppgradering. Der den tradisjonelle Pebble og Pebble Steel bare kan vise sort eller hvitt, kan Pebble Time vise hele regnbuen.

LES OGSÅ: Mer om hva som er nytt i Pebble Time

Hva fargeskjerm vil si i praksis? Vel, vi kommer snart med en full test, men kan røpe såpass at vi opplever dårligere lesbarhet. Trolig blant annet på grunn av mindre kontraster som følge av flere farger. Og Pebble Steel-modellen vi har fått låne er dessverre langt fra så pen som vår egen Pebble Steel. Heldigvis skal det komme Pebble Time Steel-klokker, også.

Før vi kommer med testen vil vi gjerne raskt vise deg hvordan klokka fungerer i praksis. Det ser du i videoen øverst i artikkelen!

Har du innspill til hva vi bør se ekstra nøye på i testen? Hør gjerne fra deg under artikkelen!

LES OGSÅ: Test av smartklokka Pebble, da med den gamle programvaren

Kilde for: Mobil – DinSide.no