Mobil

Last opp 50.000 sanger til Google Musikk

50.000: I tillegg til de 30 millioner sangene som er tilgjengelig fra Googles musikktjeneste, kan du nå supplere med inntil 50.000 sanger du har liggende selv. (Foto: PÅL JOAKIM OLSEN)

50.000: I tillegg til de 30 millioner sangene som er tilgjengelig fra Googles musikktjeneste, kan du nå supplere med inntil 50.000 sanger du har liggende selv. (Foto: PÅL JOAKIM OLSEN)

Dinside Det begynner å bli mange om beinet hva gjelder strømmetjenester, med tjenester som Spotify, Wimp, Rdio, Deezer og mange, mange flere.

Etter oppkjøpet av Beats i fjor sommer, forventes det også at Apple vil lansere sin egen strømmetjenesten senere i år.

GRUPPETEST: Musikkstreaming på mobilen

Last opp egne sanger

Google er også en av aktørene som tilbyr ubegrenset lytting mot en månedlig avgift, men de har også hatt et ekstra ess i ermet – muligheten for å laste opp egne MP3-filer til tjenesten, slik at også de kan strømmes fra hvor som helst.

Det gjør det mulig å komplettere musikksamlingen med artister som ikke er der, eller med spesielle remixer, bootleger og annet du måtte ha liggende.

Dette kan du for øvrig gjøre helt uten å betale.

TEMA: Musikk

Fra 20.000 til 50.000

Nå har Google økt grensa på hvor mange egne sanger du kan laste opp – fra 20.000 til 50.000. Med en bitrate på 192kB/s og fire minutters sanglengde i snitt betyr det for eksempel at du kan laste opp 288GB med musikk til Googles musikktjeneste, selv om det er begrenset på antall sanger og ikke på total lagringsplass.

Kjekt er det også at programvaren for å laste opp automatisk hopper over sanger som allerede finnes i Googles musikktjeneste, slik at du slipper å bruke unødvendig lang tid på opplastingen.

Her kan du lese mer om Googles musikktjeneste.

Tjenesten finner du her, og full tilgang koster 99 kroner måneden.

Kilde for: Mobil – DinSide.no