Data

Slik er nye Instagram

(Dagbladet): Tirsdag lanserte Instagram en ny versjon av det populære sosiale mediet.

Har du oppdatert til den ny versjonen av bildedelingstjenesten, har du kanskje allerede lagt merke til at designet har forandret seg. Blant annet har hjertene og kommentarboblene blitt annerledes enn de var tidligere.

Men det er også flere nye funksjoner ved den nye oppdateringen.

Nye filtre

Ifølge Instagrams egen blogg har det nå kommet tre nye filtre, som har fått navnene Lark, Ryes og Juno.

– Inspirert av helgeopplevelser utendørs, er Lark, Reyes og Juno en familie av moderne, subtile filtre som lysner og forbedrer bildene dine på vakre måter, skriver Instagram på bloggen sin.

Og i tillegg til de nye filtrene, lanserer også tjenesten en ny måte å organisere bilder på: Man kan nå hashtagge emojis.

#Emoji

Det vil si at når man hashtagger emojis, kan man gå inn på dem og finne andre bilder som er hashtagget med den samme emojien.

Men det er likevel ikke alle emoji-tegnene man kan bruke alene. Ifølge nettstedet 730.no har Instagram bannlyst emojien som viser en aubergine. Kombinerer man aubergine-tegningen med en annen, skal det likevel fungere.

John Arne Markussen

Velkommen til debatt
Tusen takk for at du ønsker å delta i vårt kommentarfelt.
Vi holder imidlertid nå stengt. Dette gjør vi for at moderatorene våre skal kunne ha raskere responstid i debattfeltenes åpningstid.
Åpningstiden er hverdager fra 10:00 til 20:00.

Med vennlig hilsen John Arne Markussen, sjefredaktør

Kilde for: Data – Dagbladet